Yiyecekleri Alüminyum Folyo ile Pişirmek Sakıncalı mı?
-
Dergimiz
Dergimiz
Tarihçe
Bilim ve Teknik, TÜBİTAK'ın Ekim 1967'den beri yayımlanan aylık popüler bilim ve teknik dergisidir ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise ve dengi okullara; Genelkurmay Başkanlığı tarafından Silahlı Kuvvetler personeline tavsiye edilmiştir.
Bilim ve Teknik dergisi Haziran 2006'da çıkan 463. sayısında ilk sayıdan başlayıp 457. sayısına kadar olan dergilerini sanal ortama aktararak okurlarına DVD biçiminde Bilgi Hazinesi adıyla hediye olarak vermiştir.
-
Sağlık
-
Teknoloji
Yemek pişirmeyi sevenler her cam kabın fırına girmemesi gerektiğini bilir.
-
Beyin - Zihin
Yapılan çalışmalar köpeklerin insanları daha iyi görmek, daha iyi duymak adına başlarını yatırdıkları olasılıkları üzerinde duruyor.
İLGİLİ KONULAR
-
Dünya - Yaşam
Sevilen bir giysi yıkandığında boyutlarının küçülmesi üzücü bir deneyim.
-
Sosyal Bilimler
“Şapka” adı verilen einstein karosunun, düzlemi boşluksuz ve aperiyodik olarak kaplayabilmesi ancak bazı karoların ayna
SON YAZILAR
-
Uzay - Fizik
Tutulmalar, Dünya yüzeyinden ayrılmadan çıplak gözle gözlemleyebildiğimiz en şaşırtıcı kozmik olaylardan.
İLGİLİ KONULAR
-
Çevre - Enerji
Bir metal atomunda en dış katmandaki elektronlar, atom çekirdeğine zayıf bir şekilde bağlıdır.
- Çoklu Ortam